Kim Kardashian ja està preparada per començar una nova relació

per Adolescents.cat, el 26 d'agost de 2022 a les 06:00

Fa poc es feia pública la ruptura entre Pete Davidson i Kim Kardashian. Ara una font propera a Kim ha explicat a E! News que ella ja estaria preparada per a sortir amb algú nou, ella ha dit que està preparada per sortir amb algú més gran, però ha ser la persona adequada que entengui la seva vida.


Actualment, no està amb ningú, però no tanca les portes a conèixer una nova persona i per això, actualment està tenint diverses cites.

Si esperaves que la Kim i el Pete tornessin, s'ha de dir que és poc probable, ja que va ser una decisió mútua i el principal problema que els va separar continua present. De totes maneres, l'altre dia, Kim Kardashian va ser vista parlant amb Orlando Bloom, coprotagonista de la pel·lícula que està rodant el Pete i una font propera a ells va dir a Hollywood Life el que Orlando li havia dit al Pete: "Concentrat en fer-ho per al moment, una vegada tornis a casa, si vols, pots intentar treballar per a reparar la teva relació".


Vosaltres què creieu, que la Kim i el Pete tornaran o tindran parelles per separat?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: