Logotip de Adolescents.cat

4 maneres diferents d'estimular amb el succionador de clítoris

per Redacció, el 25 d'agost de 2022 a les 15:46
Tots i totes hem sentit a parlar mil cops del Satisfyer. Sabies, però, que aquesta joguina no només serveix per succionar el clítoris, sinó que també es pot utilitzar per estimular altres zones erògenes del cos?

Hi ha moltes webs i canals especialitzats en sexualitat de Youtube, com el de Noemí Casquet, que en parlen. Us resumim alguns dels usos menys coneguts del Satisfyer.

1.Llavis menors i majors 
En aquesta zona hi ha moltes terminacions nervioses i, per tant, estimular-la ens pot resultar molt excitant. Així doncs, en comptes de posar el succionador directament al clítoris, es pot jugar col·locar-lo als llavis menors o majors i fer moviments verticals. 

2.Mugrons 
És una zona erògena que de vegades oblidem i ens pot proporcionar molt plaer. La succió del Satisfyer i altres joguines similars, és ideal per estimular-la. A més, es pot jugar amb les intensitats per notar un pessigolleig més o menys intens. 
 

3.Gland del penis 
El gland del penis, igual que el clítoris, està ple de terminacions nervioses, per tant aquesta joguina eròtica també ens pot servir per excitar-lo. Per a fer-ho, per exemple, una opció és col·locar el succionador damunt el gland i moure'l de manera circular. El millor és començar amb una intensitat baixa i després, si es vol, anar-la augmentant. 

4.El fre i la zona perianal
El fre és la part que uneix el gland amb el prepuci i la zona perianal, com el seu nom indica, és la que es troba al voltant de l'anus. Totes dues són erògenes, així doncs, passar-hi el succionador amb moviments circulars o verticals pot produir molt plaer.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: