Alexia Putellas fa història: és, de nou, la millor jugadora d'Europa

per Redacció, el 26 d'agost de 2022 a les 09:19
Alexia Putellas és la millor jugadora d'Europa. Sí, ho és de nou i per segon any consecutiu. Així ho han decidit aquest dijous un comitè de 53 periodistes encarregats d'atorgar els guardons de la UEFA d'acord amb el rendiment a l'anterior temporada, en què les blaugrana van arribar fins a la final de la Champions League per tercer any.

La capitana blaugrana ha fet història: és la primera jugadora que aconsegueix guanyar el títol dos anys seguits. Aquest, però, no és l'únic guardó que ha rebut la catalana aquest 2022. El rep després d'haver vençut a la Pilota d'Or, el Globe Soccer Award i el "The Best". A més, també va rebre la Creu de Sant Jordi per part de la Generalitat.

Alexia Putellas està actualment fora dels terrenys de joc per una greu lesió al seu genoll esquerre. Així, la millor jugadora del món es va perdre l'Eurocopa i gairebé tota aquesta temporada en trencar-se el lligament anterior creuat durant un entrenament amb la selecció espanyola a només tres dies de començar la competició al Regne Unit.
 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: