Acusen Jennifer Lopez de no voler treballar amb les persones d'aquest signe de l'horòscop

per Redacció, el 26 d'agost de 2022 a les 10:20
No treballar amb algú en funció del seu signe de l'horòscop. Hi ha persones que, pel que sembla, tenen com a filosofia aquesta afirmació.

Un exemple és Jennifer Lopez la qual prefereix no relacionar-se amb els Verge en l'àmbit laboral. Almenys així ho ha assegurat Heather Morris, l'artista coneguda pel seu paper a Glee.


En una entrevista al pòdcast Just Sayin' with Justin Martindale, l'actriu a acusat Jennifer Lopez de fer fora d'una audició totes les persones d'aquest signe.
 

Segons Morris, després d'un llarg dia d'audicions, la cantant es va dirigir als ballarins i els va dir: "Moltes gràcies, heu treballat de valent. Per cert, si hi ha algun Verge a la sala, pot aixecar la mà?". Després que diverses persones alcessin el braç, JLo va parlar amb el seu assistent. Poc després van convidar les persones d'aquest signe a abandonar l'audició.

I per què prefereix no treballar amb els Verge? Primer de tot cal aclarir que Jennifer Lopez no s'ha pronunciat sobre el tema i podria tractar-se d'un malentès o d'un rumor. Dit això, és cert que la cantant té un historial amb els Verge que potser prefereix oblidar. Per exemple la seva exparella, Marc Anthony, és d'aquest signe.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: