Logotip de Adolescents.cat

Kylie Jenner parla de la seva depressió postpart

per Redacció, el 31 d'agost de 2022 a les 06:00

En el nou tràiler de la segona temporada de "The Kardashians", s'ha pogut veure com Kylie Jenner explica que amb el naixement del seu segon fill (del qual encara no sabem el nom) va patir depressió postpart.


En el vídeo es pot veure a la Kylie parlant amb la seva germana Kendall "Acabo de tenir un bebè, però he plorat sense parar durant tres setmanes". Ella deia que era conscient que se suposava que hauria d'estar feliç, però deia que no se sentia així.

A més a més, fa unes setmanes va dir que 4 mesos després del part, continuava tenint mal d'esquena i de genolls i això ralentitza els seus entrenaments. En el stories deia: "Aquesta experiència per a mi, personalment, ha estat una mica més difícil que amb la meva filla. No és fàcil mental, física i espiritualment, és una bogeria. Només volia tornar al meu dia a dia. Ho explico perquè crec que altres mares que estan passant pel mateix en aquest moment poden buscar en Internet i veure que sembla molt més fàcil per a altres persones, i se senten pressionades, però no ha estat fàcil per a mi".


A continuació podeu veure el tràiler:
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: