La peculiar roba interior que vol evitar moments icòmodes

per Redacció, el 31 d'agost de 2022 a les 06:00
Segur que has viscut algun moment incòmode per culpa d'un pet. És per això que empreses com Curiosite han posat a la venda roba interior "antiflatulències". I no, no és broma.

Com funciona? Les calces i els calçotets estan fabricats amb un teixit especial que aconsegueix neutralitzar les olors, de manera que no es desprèn cap pudor. Això sí, aquest tipus de peces són delicades i s'han de rentar a mà, ja que si no perden la seva eficàcia, segons detallen al web.


Aquesta peculiar roba interior val entre 24 i 30 euros i de moment només es pot comprar online.
 

Opinions? El cert és que n'hi ha poques, però són positives. Una usuària per exemple, comenta: "Tinc còlon irritable i ho passo realment mal quan estic amb gent perquè se m'acumulen gasos que no puc retenir, ja que si ho faig tinc uns còlics enormes. Aquest producte m'ha retornat la tranquil·litat".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: