Mor Charlbi Dean, actriu de 32 anys guanyadora de l'última Palma d'Or

per Redacció, el 31 d'agost de 2022 a les 08:32
L'actriu Charlbi Dean ha mort aquest dimarts als 32 anys a Nova York. Segons ha publicat el digital Deadline, la causa de la mort ha estat una malaltia d'origen desconegut. Es tracta de la protagonista de la pel·lícula guanyadora de l'última Palma d'Or de CannesEl triangle de la tristesa, dirigida pel suec Ruben Östlund. 

Dean interpreta a la supermodel Yaya, una de les protagonistes atrapada en un creuer de luxe ple de famosos i milionaris on un accident comporta el caos absolut dins del vaixell. El film es presenta properament a la secció Perles del Festival de Sant Sebastià i s'estrena als cinemes el pròxim 7 d'octubre. 


Nascuda a Ciutat del Cap el 1990, Dean havia participat en pel·lícules com Spud, el film amb què va debutar al cinema el 2010; La carrera de la mort: Infern, i el film de terror Don't Sleep. A més, també havia aparegut en nou episodis de la sèrie Black Lightning, una de les produccions del canal The CW basada en personatges de DC Comics.

En els seus inicis va estar més centrada en el món de la moda: amb només 6 anys va protagonitzar diverses campanyes de publicitat i als 12 la va fitxar una important agència de models. Des de llavors va tenir una carrera d'èxit dins d'aquest sector, participant en desfilades per a firmes com Vogue, Guess, Gucci, Ralph Lauren o United Colours Of Benetton. 


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: