Mor una jove tiktoker de 24 anys a Bali

per Redacció, el 2 de setembre de 2022 a les 06:00

Olyvia Cowley una tik toker australiana de 24 anys, va ser trobada morta a una vila de Bali el passat 19 d'agost, avui en dia encara investiguen les possibles causes de la seva mort. Una de les possibles causes estaria relacionada amb el nòvio, el qual la va anar a veure pocs dies abans que es trobés el seu cos.


Olyvia va viatjar a Bali a l'abril per a perseguir el seu somni d'obrir una boutique. El 3 d'abril publicava el primer tik tok d'aquesta aventura, on deia: "POV: deixes la teva feina i te'n vas a viure a Bali". De tant en tant, anava publicant vídeos en el que mostrava les diferents experiències que estava vivint a Indonèsia, des d'ensenyar els hotels on estava a les activitats que feia a l'illa.

La família diu que està vivint moments molt durs, els quals han empitjorat amb les dificultats i el cost que ha tingut la repatriació del cos. Per aquesta raó han obert dos canals d'ajuda per tal de poder cobrir el cost i diuen que estan molt agraïts per tota l'ajuda que estan obtenint.


Aquest va ser el missatge de la seva mare per acomiadar-se d'ella: Jesús em va triar per a ser la teva mare. El meu amor per tu, el meu colom, està més enllà del que mai puguis entendre. Necessito tornar a veure les teves trucades i missatges. No puc imaginar la vida sense tu. Estic trencada. Ara conec el dolor que mai vaig esperar experimentar. La meva nena regnarà en el meu cor per sempre. Carinyo, el meu cor no sap què fer... Em fa mal! T'estranyo com si no hi hagués demà. Oh la meva nena, abraçar-te de nou és tot el que anhelo fer"
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: