Bridgerton no és la sèrie més vista a Netflix: aquestes 3 produccions la superen

per Redacció, el 1 de setembre de 2022 a les 17:18
Si bé Bridgerton és una de les sèries amb més èxit de Netflix, no està al top 3 de les més vistes. La ficció d'època va batre rècords quan es va estrenar, però segons s'ha sabut fa pocs dies, encara no ha superat els 3 continguts amb més visualitzacions de la plataforma.

A dia d'avui El Juego del Calamar és la sèrie més vista en l'àmbit global en els primers 28 dies des de la seva estrena amb un total de 1.650 milions d'hores vistes.

Al segon lloc hi trobem Stranger Things 4 amb un total de 1.350 milions d'hores i, en tercer lloc, l'última temporada de La Casa de Paper amb un total de 792 milions d'hores.

Cal baixar fins al quart lloc per a veure la segona temporada dels Bridgerton, que acumula 656 milions d'hores vistes. Tanca el top 5 la primera temporada d'aquesta mateixa sèrie amb 625 milions d'hores.

TOP 3 SÈRIES MÉS VISTES[/H3]

1.El Juego del Calamar
Squid Game Netflix GIF - Squid Game Netflix - Descubre & Comparte GIFs


2.Stranger Things 4
Eleven Season 4 GIFs | Tenor in 2022 | Eleventh, Gif, Stranger things

3. La Casa de Papel 4
Los GIFs de LaCasaDePapel en Tenor

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: