Li fan bullying pel seu aniversari i rep la resposta d'aquests famosos

per Redacció, el 5 de setembre de 2022 a les 07:27
"Ahir va ser l'aniversari del meu germà i va anar emocionat a comprar un pastís per celebrar-ho al casal d'estiu. La sorpresa va ser que els seus companys en lloc de cantar-li l'aniversari feliç van començar a cantar-li la cançó dient-li gros, foca i més noms horribles. El meu germà es va posar a plorar i va seure sol al pati. Novament, aquest mateix grup de nens s'hi va tornar a apropar per cantar-li feliç aniversari gros de merda i el van gravar per riure's d'ell. Quan el meu germà va arribar a casa, va començar a plorar dient que la vida era una merda i que no volia viure més".

Aquesta és la denúncia pública que va fer el germà d'un menor d'11 anys, víctima d'assetjament escolar, a les xarxes tot recordant que el bullying causa suïcidis entre els menors. Al testimoni, l'acompanya un vídeo que ha estat difós per nombrosos mitjans on es pot veure la burla.


El cas va tenir lloc en una escola de Mallorca durant les activitats programades d'estiu que gestiona una empresa externa al centre. Així i tot, el denunciant va assegurar que no és el primer cop que el seu germà rep aquest tipus d'assetjament.  "Fa anys que aguanta insults, baralles i escopinades", va declarar.

Aquest cap de setmana diversos famosos i famoses, com ara Ibai Llanos o Aitana, han volgut donar suport al jove i denunciar l'assetjament escolar, un problema que en els darrers anys ha anat en augment i que causa molt patiment a la víctima i les seves famílies. El jove ha publicat un vídeo agraint el suport.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: