Logotip de Adolescents.cat

Arriben novetats als grups de WhatsApp

per Redacció, el 5 de setembre de 2022 a les 08:10
WhatsApp és l'aplicació de missatgeria més utilitzada arreu del món i, per tant, és lògic que estigui en constant canvi per a adaptar-se a les demandes dels usuaris.

En l'últim any, la companyia ha centrat part de la seva estratègia en els grups, una de les funcionalitats estrella de l’app. Segons el portal especialitat WaBetaInfo en els pròxims mesos arribaran canvis en els xats grupals:


Dmys Sex Education GIF - Dmys Sex Education Throw Phone - Discover & Share  GIFs

Els moderadors tindran més poder


WhatsApp ha decidit atorgar un paper més important als creadors i moderadors dels grups. Fins ara, si una persona rebia una invitació i l'acceptava, es convertia en part de la conversa grupal. 

Ara, però, s’està desenvolupant una eina perquè els administradors dels grups puguin aprovar o denegar manualment l'entrada dels membres. Així doncs, per entrar a un grup es requerirà l'aprovació per part de l'administrador.

Aquesta  No és l'única modificació que han pensat els responsables de l’app. En un futur també podrem abandonar un grup silenciosament, sense la incòmoda notificació que avisa a tothom.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: