Logotip de Adolescents.cat

Què és l'amor simbiòtic i per què hauries de començar a ser més independent

per Redacció, el 10 de setembre de 2022 a les 06:00
Els amors simbiòtics són aquells en què ambdues parts es necessiten per viure i la seva relació es basa en la codependència emocional. Al principi aquesta dinàmica pot ser normal, ja que la il·lusió fa que es vulgui passar el màxim de temps possible amb l'altra persona. Però l'ideal és trobar un equilibri entre el temps que dediques a la parella, als amics, a la família, als estudis, a la feina i a tu mateix/a.

Així doncs, tot i que pugui semblar romàntic, no és bo que les parelles es tanquin en la seva relació i comencin a deixar de banda altres aspectes de la seva vida. L'amor mai ha de ser una necessitat i es necessita independència per aconseguir-ho. A continuació t'expliquem les característiques d'aquest tipus de relació per tal que puguis detectar si et trobes en una:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: