El youtuber Jaime Altozano vol ampliar el seu equip i aquest és el sou que ofereix

per Redacció, el 5 de setembre de 2022 a les 06:00
Avui dia són molts els creadors de contingut que necessiten un equip al darrere que els ajudi amb la seva feina com és el cas de l'exitós youtuber Jaime Altozano, que compta amb alguns treballadors que l'ajuden a produir el seu material.

Recentment, el youtuber ha compartit a les seves xarxes socials la necessitat de contractar a dos editors de vídeo que puguin treballar a les seves oficines de Madrid. Ha obert una convocatòria on es pot presentar tot aquell que cregui que té les qualitats necessàries per realitzar les tasques. Si creus que ets tu, et pots apuntar en aquest formulari.




Es tracta. d'un contracte indefinit de 40 hores setmanals en què les persones contractades ajudaran en la preproducció, gravació i edició dels vídeos d'en Jaime i en Ter. Ofereix una remuneració d'entre 20.000 i 24.000 euros bruts a l'any, tot i que sembla que el youtuber està disposat a ampliar la xifra si ho veu necessari.


Així doncs, si estàs buscant una feina relacionada amb la creació de contingut aquesta pot ser la teva oportunitat. Tens fins al 22 de setembre per presentar-te!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: