Famoses que han confessat haver patit abussos sexuals

per Redacció, el 29 de novembre de 2023 a les 06:00
El món de Hollywood i de les productores amaga molts secrets obscurs i un d'ells va sortir a la llum gràcies al moviment #Metoo que va iniciar-se l'any 2020. I és que durant aquest any van ser moltes les dones que van parlar dels abusos que havien patit per treballar dins d'aquest sistema.

Així doncs, reconegudes actius van denunciar públicament les experiències que havien tingut i van animar a altres dones a donar veu a la seva història. Van ser nombroses actrius, escriptores, poetes, fotògrafes i models les que es van atrevir a fer pública la seva història. Algunes de les més sorprenents van ser les següents:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: