Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 10 i 11 de setembre

per Redacció, el 10 de setembre de 2022 a les 06:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz



ÀRIES
És un molt bon cap de setmana pels Àries, tindreu molt bona sort i sembla que tot us somriu. És el moment perfecte per provar coses noves, aquelles que fa temps que teniu al cap. Moment de sort: tot el cap de setmana. 

TAURE
Tindràs un cap de setmana una mica estrany amb moments molt bons i d’altres en els quals estaràs una mica de "xof". Trobaràs refugi en els missatges d’una persona amb qui tens molt bona connexió. Moment de sort: diumenge al vespre. 

BESSONS
Tu vols que et deixin les coses clares i que no juguin amb tu així que ha arribat el moment de dir-ho i que et facin cas, fes-te valer. Aquest cap de setmana t’espera una recompensa. Moment de sort: diumenge a la tarda.

CRANC
Intenta cuidar més la teva família, últimament no estàs molt per ells i això està afectant la vostra relació. Potser és el moment de fer un gran canvi i deixar enrere coses del passat que t’han fet mal. Moment de sort: dissabte a la nit. 

LLEÓ
Si no vols saber res més d’aquesta persona, deixa de pensar en ella. Intenta sortir més amb els amics i no pensis tant en el tema. Estaràs bé... la Lluna t'aporta un gran equilibri emocional. Moment de sort: diumenge al matí.  

VERGE
Sembla que les coses t’aniran força bé aquest cap de setmana. Podràs fer moltes coses i anar al teu aire, et sentiràs molt lliure i feliç. Potser és el moment de fer-te un canvi de look? Moment de sort: dissabte al migdia.

BALANÇA
Aquest cap de setmana els Balança estareu molt enamoradissos i veureu les coses bones de tothom. Però tu saps perfectament quin tipus de persona t’atrau... i si cau aquests dies? Estigues molt atent/a als senyals de l'univers. Moment de sort: diumenge al matí.

ESCORPÍ
A vegades les coses no surten com tu vols però no és la fi del món! Aquest cap de setmana seràs més positiu i veuràs que encara tens moltes més oportunitats. Tens sort amb les relacions personals, especialment amb els Aquari. Moment de sort: dissabte a la tarda.

SAGITARI
Els Sagitari esteu molt creatius aquest cap de setmana, sou uns grans somiadors. Hi ha una persona que vol trepitjar-te per enveja, no deixis que se surti amb la seva! Bones energies amb Capricorn. Moment de sort: diumenge a la tarda. 

CAPRICORN
Aquest cap de setmana has de vigilar molt el que dius perquè et pots acabar penedint de les teves paraules. Hi ha molta intensitat en els missatges... potser hi ha algú que cada cop és més especial? Moment de sort: diumenge al migdia. 

AQUARI
Has d’aprendre a cedir una mica i no tenir sempre el control. Aquest cap de setmana algú t’ho demostrarà i les coses aniran millor. És un bon moment per si estàs pensant a dir-li a algú que l'estimes... Moment de sort: diumenge al vespre.

PEIXOS
Els Peixos esteu una mica inestables, teniu canvis d’humor constants i no us enteneu ni a vosaltres mateixos... Tranquils, hi ha una persona molt propera que serà comprensiva i us alegrarà molt aquest cap de setmana. Moment de sort: dissabte al matí.





Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: