Aitana s'ha allotjat a un dels hotels més luxosos de Barcelona, com és per dins i quant costa passar-hi la nit?

per Redacció, el 6 de setembre de 2022 a les 06:00
Aitana ha iniciat gira aquest passat dissabte 3 de setembre amb un concert molt especial al Palau Sant Jordi. Les entrades van sortir a la venda el mes de març i en pocs dies va fer sold out. I és que és una de les artistes espanyoles del moment més estimades!

Tot i haver començat la gira recuperant-se d'un esquinç, l'artista va sorprendre el públic amb un show ple de coreografies i va voler fer un regal a tots els assistents: escolar una nova cançó en primícia. Després de viure aquesta nit que recordarà per sempre, sabem que va passar una nit a una suite de l'Hotel Arts de Barcelona, un dels més luxosos de la ciutat.


Com ha mostrat al seu Instagram, va dormir a una suite de dues plantes amb unes vistes impressionants de la ciutat. "Aquesta habitació és una passada. Hotel Arts gràcies per fer que aquests dies fossin de somni", deia l'artista.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AITANA (@aitanax)


Quant costa aquesta habitació?
L'hotel de 44 plantes amb vistes de luxe i diversos restaurants compta amb habitacions d'entre 500 a 2.000 euros. La suite dúplex on s'ha allotjat l'Aitana és de les més cares, tot i que les imatges que ha publicat al seu Instagram revelen que tot ha estat una col·laboració.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: