Logotip de Adolescents.cat

4 alternatives a la postura del 69 per experimentar

per Redacció, el 6 de setembre de 2022 a les 06:00
El 69 és una de les postures sexuals més conegudes i la preferida de molta gent. Es tracta d'una tècnica que permet que dues persones practiquin sexe oral alhora per tal de poder gaudir al mateix temps. És a dir, les dues persones s'estimulen els genitals mútuament amb la boca.

En el cas de les parelles heterosexuals, la postura original es realitza de manera que la persona amb penis queda estirada boca amunt i la persona amb vulva queda a sobre. D'aquesta manera queden els genitals perfectament accessibles per ambdues parts. Tot i això, no és l'única manera de realitzar el 69 i a continuació t'expliquem 4 alternatives:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: