Qui és la germana petita de Dua Lipa i per què està triomfant a les xarxes socials?

per Redacció, el 7 de setembre de 2022 a les 06:00
Rina Lipa, la germana petita de la Dua Lipa, està donant molt a parlar a les xarxes socials. I és que ja compta amb gairebé un milió de seguidors a la seva compta d'Instagram gràcies a la seva trajectòria al món de la moda.

Sembla que el talent en aquesta família és innat, ja que la Rina no només destaca pel seu particular estil a l'hora de vestir, sinó que també domina la dansa i la interpretació. Ha estudiat a una prestigiosa escola britànica i ja ha donat els seus primers passos en el món de la publicitat, on se l'ha pogut veure en diversos anuncis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rina (@rinalipa)


La casa Valentino es va fixar en ella per convertir-la en la imatge de Primavera 2020 Red Valentino i des d'aleshores el seu poder a la indústria de la moda està creixent. Actualment, s'està consolidant com una de les icones d'estil entre les noies de la generació Z. 


Dua Lipa, la seva germana, li ha fet costat a durant tot aquest procés. Prestigioses firmes com Prada o Linda Farrow ja han col·laborat amb la Rina i, de fet, va ser l'encarregada d'obrir la desfilada de la GCDS durant la setmana de la moda a Milà. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rina (@rinalipa)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: