La clau per superar el desenamorament de la teva parella

per Redacció, el 6 de novembre de 2023 a les 06:00
No és fàcil acceptar que la persona a qui has estimat tant i amb qui has compartit tants moments ja no sent el mateix per tu. Però a vegades passa i l'acceptació és el primer pas per superar-ho.

Com explica la psicoterapeuta Diane Bart, com més temps neguis la realitat, més dur serà. Has d'acceptar que les coses han canviat i que no pots forçar a ningú a estar enamorat/da de tu. Has de ser conscient que els sentiments canvien i que, a vegades, no hi ha un motiu clar. Podria ser que hagis tingut comportaments tòxics, que hagi conegut a una altra persona, que li hagin sortit altres interessos i prioritats... sigui el que sigui, has d'acceptar-ho. Un cop ho hagis fet podràs et tocarà fer el següent:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: