Quants diners va guanyar Chanel a Eurovisió?

per Redacció, el 7 de setembre de 2022 a les 08:06
Després del seu pas per Eurovisió, Chanel es va convertir en una de les artistes revelació del moment, i és que el seu polèmic –però també aplaudit- SloMo no va deixar indiferent.

Des de llavors, se li ha preguntat diverses vegades quants diners s'ha emportat per participar en el conegut festival i, finalment, ha volgut aclarir la resposta.


"No vaig cobrar res", ha assegurat durant una entrevista a El Hormiguero. Segons ha explicat la cantant li van pagar menjar i allotjament, però no va cobrar ni un euro per pujar damunt l'escenari.

Tot i això, com defensen molts artistes, inclosa ella, es tracta d'una oportunitat única en la qual et dones a conèixer. De fet, l'artista és conscient que està aconseguint moltes feines gràcies al seu pas per Eurovisió.


Chanelterrero Eurovisión GIF - Chanelterrero Chanel Eurovisión - Descubre &  Comparte GIFs

Quants diners costa Eurovisió


Tot i que Chanel no cobrés res, Eurovisió té un cost. En el cas d'Espanya la xifra puja a més de 600.000 euros. Concretament, el pressupost de RTVE per a l'esdeveniment és de 637.984,18 euros.
 
La partida més elevada és, amb diferència, la de retransmissió de la gala: 302.156,84 euros, en total.  Els següents apartats més cars són l'artístic -69.300 euros-, el lloguer d'equips i altres -52.500-, dietes i allotjament -36.956-, transmissió internacional -25.000- i ambientació i vestuari -24.000-.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: