Parella sorpresa: aquesta famosa actriu està sortint amb el vicepresident de Tinder

per Redacció, el 8 de setembre de 2022 a les 10:05
El Festival de Cinema de Venècia, que se celebra aquesta setmana, ha estat ple de moments inesperats. Un d'ells l'ha protagonitzat Ana de Armas que s'ha presentat per sorpresa amb la seva nova parella, Paul Boukadakis, el vicepresident de Tinder.

Ja feia temps que hi havia rumors sobre una possible relació, però cap dels dos ho havia confirmat fins ahir, que van posar junts per primera vegada.

Qui és Paul Boukadakis?


Paul Boukadakis, de 38 anys, és fundador de diverses empreses d'èxit i es calcula que la fortuna actual ronda al voltant dels 13 milions de dòlars. Nascut el 1984 a Tulsa (Oklahoma), va estudiar en la Universitat Loyola Marymount de Los Àngeles. Apassionat del cinema i germà de l'actor, guionista i director, Joey Boukadakis, va continuar la seva carrera empresarial a la ciutat de les estrelles.

El 2010 va decidir fundar la seva primera companyia, On-Air Streaming, una plataforma audiovisual per a vídeos i música. Posteriorment, va crear una altra empresa similar anomenada Ferris que aconseguiria vendre al cap d'un any. No va ser fins al 2017, però, quan va començar a treballar a Tinder on actualment exerceix com a vicepresident.


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: