Logotip de Adolescents.cat

Qui és la nova nòvia de Leonardo DiCaprio i per què hi ha polèmica?

per Redacció, el 8 de setembre de 2022 a les 06:00
Leonardo DiCaprio i Camila Morrone ja no estan junts. Van decidir separar els seus camins després de cinc anys de relació i sembla que DiCaprio no ha trigat gaire a trobar de nou l'amor.

María Beregova és la nova suposada nòvia de l'actor. Té 22 anys i viu a Anglaterra. Tot i que allà treballa com a farmacèutica en el negoci familiar dels seus pares, el seu talent es troba en el modelatge. Al seu Instagram compta amb més de 76.000 seguidors.
 

La parella va ser vista per primer cop a una festa, baixant d'un iot junts. En aquell moment, però, DiCaprio encara sortia amb Camila Morrone. Més endavant se'ls va tornar a veure junts a una festa. Per ara cap dels dos ha confirmat la relació i la model es nega a parlar sobre la seva vida privada.

La nova nòvia de l'actor (de 47 anys)  anys torna a confirmar la teoria de què només li agraden noies de menys de 25 anys. De fet, a Camila la va deixar poc després de fer els 25. A continuació et deixem alguns exemples de les anteriors relacions de DiCaprio:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: