Com es produeix una fractura de penis i què fer en cas de produir-se una

per Redacció, el 15 de setembre de 2022 a les 06:00
La fractura del penis és una condició mèdica molt poc comú que només afecta 1,36 de cada 100.000 persones amb penis. Però, tot i que les probabilitats de què et passi són molt baixes, és important que sàpigues què fer en aquesta situació.

Primer de tot cal entendre que quan el penis es fractura significa que s'ha produït una ruptura de la capa que recobreix les diferents parts del penis. Normalment, succeeix durant les relacions sexuals i ho notaràs perquè el penis farà un soroll semblant al que fa un os al trencar-se. Apareixeran els següents símptomes:
  • Dolor intens i immediat en el penis.
  • Pèrdua de l'erecció.
  • Inflamació en el cos del penis.
  • Color morat en el cos del penis a causa de l'hemorràgia interna.

Tot i que a aquesta condició se li digui "fractura", en realitat no ho és, ja que el membre no té os. El que passa és que durant l'erecció el penis s'omple de sang per mantenir-se rígid i si es doblega de cop amb força es pot trencar la túnica albugínia.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: