Shakira i Ozuna, a Manresa gravant un videoclip

per Redacció, el 11 de setembre de 2022 a les 12:19
El rodatge que generava curiositat a Manresa ja té resposta. Shakira i Ozuna es troben a la capital del Bages rodant un videoclip entre aquest dissabte i diumenge. La cantant colombiana i l'artista porto-riqueny Ozuna des d'aquest dissabte a la tarda han començat a protagonitzar les primeres escenes a l'interior del supermercat Llobet del carrer Roger de Flor de la ciutat entre molta expectació dels veïns, que han envoltat l'establiment.

Divendres va transcendir que la productora de Jaume de Laiguana havia fet una reserva d'espai al voltant de les muralles del Carme i Sant Domènec i del carrer Jaume I de Manresa per rodar-hi la matinada de diumenge un videoclip protagonitzat per dos cantants de talla internacional.

 

Ozuna es fotografia amb dues fans a Manresa. Foto: Cedida


Tot i el pacte de confidencialitat que van signar productora i Ajuntament per no fer públic el nom dels dos famosos artistes, el fet que Laiguana hagués treballat recentment en altres videoclips de Shakira, va fer preveure que una de les estrelles seria la colombiana.


En principi, només va transcendir que el rodatge es faria de matinada, el diumenge, al cor de la ciutat, ja que l'Ajuntament va emetre la corresponent nota de premsa alertant de les afectacions viàries que suposaria la gravació del videoclip. Les escenes que es roden aquest dissabte a la tarda al Llobet del carrer Roger de Flor no es van fer públiques, ja que al ser en un interior, no suposaven cap molèstia per als veïns.

Després d'aquesta tarda, el rodatge continuarà a partir de les 2 de la matinada i fins a les 7 del matí a la confluència de les muralles del Carme i Sant Domènec i el carrer Jaume I, que comportaran talls puntuals de trànsit.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: