Lali Espósito parla sobre la cançó N5 i la relació que té amb Lola Índigo

per Redacció, el 12 de setembre de 2022 a les 06:00
Com segurament ja sabreu després de publicar N5, Lali Espósito va confessar que el tema estava dedicat a Lola Índigo. Tenint en compte que la lletra parla d'una nit de passió amb una noia, els rumors sobre una possible relació no van parar de créixer.

De fet, les artistes ja havien estat relacionades fa mesos, quan es va viralitzar un vídeo on apareixien amb actitud afectuosa en una festa Madrid.

Doncs bé, veient l'expectació que ha generat tot, Lali Espósito ha volgut aclarir les seves paraules.

"La cançó no va del que la gent creu. La vam fer pensant en què també la cantés la Lola, però després per temes de temps i coses de les agendes ella no la va poder gravar i jo la vaig voler treure igual. Així que quan dic que està dedicada a la Lola vull dir això", ha explicat en una entrevista.

Per la seva banda, Lola Índigo també ha assegurat en diverses ocasions que li encanta el "talent i la personalitat de la Lali", però mai ha confirmat que entre elles hi hagi més que una amistat.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: