Una noia de 19 anys dona a llum a dos bessons de pares diferents

per Redacció, el 13 de setembre de 2022 a les 06:00
Sabies que és possible donar a llum a dos bessons de pares diferents? Sembla increïble i és molt poc comú, però això és el que li ha passat a una noia de 19 anys a Mineiros (Brasil).

La jove ha volgut mantenir la seva intimitat, però ha concedit una entrevista al mitjà brasiler "G1", juntament amb el metge que li va fer el seguiment, Túlio Jorge Franco. A l'entrevista ella va assegurar haver tingut relacions sexuals amb dos homes en un mateix dia i haver-se quedat embarassada dels dos.


Aquest fet va ser descobert gràcies a una prova d'ADN, ja que els dos germans són molt semblants i la mare assegura que en cap moment hagués pensat que podien ser de pares diferents. Va ser el suposat pare dels dos qui va voler fer la prova al cap de vuit mesos i va descobrir que només era el pare d'un d'ells.

Després de rebre els resultats de l'ADN, la mare va recordar que havia tingut sexe amb un altre home i li va trucar per fer-se la prova. Ella reconeix que fins al moment mai havia pensat que això pogués succeir. Però, com explica el seu metge, és possible que això succeeixi quan dos òvuls de la mateixa mare són fecundats per homes diferents. Els nadons comparteixen l'ADN de la mare, però creixen en placeta diferent.


Avui dia els nens ja tenen 1 any i mig i ha estat un dels dos pares qui s'ha fet càrrec d'ells, tant econòmicament com legalment. Com explica la mare: "Ell els cuida tots dos, m'ajuda molt i els dóna tot el suport que necessiten".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: