Així és la bossa d'escombraries de Balenciaga que costa 1.400 euros

per Redacció, el 15 de setembre de 2022 a les 06:00
La bossa d'escombraries més cara del món té un preu de 1.400 euros i ha estat creada per Balenciaga. El mes d'agost es va anunciar la sortida a la venda d'aquesta Trash Bag, una bossa de pell inspirada en una bossa d'escombraries.

Es tracta d'un objecte quotidià i per això és un recurs irresistible per la moda. "No em podia resistir a fer la bossa d'escombraries més cara del món, perquè a qui no li encanta un escàndol de moda?" va dir Demma, el director artístic de Balenciaga. I és que fa temps que la moda es mostra insensible cap a certs sectors de la població, com les persones que viuen en la pobresa.

 

La bossa s'ha fet viral a Twitter i molts usuaris s'han mostrat indignats. Tot i això, sembla que en termes de màrqueting ha donat bon resultat, ja que segons va calcular Business of Fashion, el valor dels impactes de Balenciaga a les xarxes socials es dispara cada cop que s'anuncia un producte d'edició limitada.

De fet, en només dues setmanes la Trash Bag va generar un impacte de 2 milions de dòlars i, també, molts memes a les xarxes socials. Però no és la primera vegada que Balenciaga treu un producte d'aquestes característiques. El calçat esportiu París que llueix un aspecte deteriorat va generar 5 milions de dòlars.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: