Logotip de Adolescents.cat

Aquestes són les millors sèries del moment, segons els Emmy

per Redacció, el 13 de setembre de 2022 a les 10:28
Ahir es va celebrar una nova gala dels Emmy, els premis més importants en el món de la televisió i les sèries.

Les prediccions es van complir i les grans guanyadores de la nit van ser "Succession" (HBO), com a millor drama; "Ted Lasso" (Apple TV+), com a millor comèdia, i "The White Lotus" (HBO), com a millor minisèrie.

"El juego del calamar", una de les sèries més comentades de l'any, també es va emportar premi. En concret dos: un d'ells, per al seu protagonista, Lee Jung-jae, que ha guanyat el guardó a millor actor de sèrie dramàtica. L'altre ha estat el de millor direcció.

Pel que fa a les sèries dramàtiques, el premi a millor actriu ha estat per a Zendaya, per "Euphoria" (HBO). El de millor actriu secundària se l'ha emportat Julia Garner, per "Ozark" (Netflix), que també estava nominada pel seu paper protagonista a "Inventando a Anna".

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: