Algun cop t'has pillat d'algú amb parella? Això és el que s'hauria de fer segons una experta

per Redacció, el 17 de setembre de 2022 a les 06:00
Com explica la psicòloga Maria Esclapez, el món de les emocions és molt complicat. És per això que, tot i que no sigui ètic, és possible pillar-te d'algú que té parella. No és res estrany, però pot ser molt dolorós si es tracta d'una relació monògama.

És una situació difícil de gestionar i el primer pas és saber què vols, sents i penses respecte al que està succeint. Un cop ho tinguis clar, hauràs de tenir en compte què sent i pensa l'altra persona i, per això, cal que us comuniqueu. En el cas que el desig d'estar junts sigui mutu, no és just que jugui a dues bandes, per tant, haurà d'escollir.


Si veus que l'altra persona té pensat seguir amb la seva parella, és important que no alimenti les teves il·lusions. No t'has de deixar portar i has de deixar les coses clares des d'un principi, ja que si no pot ser un patiment constant. Però, si l'altra persona t'ha deixat clar que vol estar amb tu, podeu pactar un temps límit perquè pugui trencar amb la seva parella actual, ja que no pots estar esperant eternament.

Finalment, recorda que la parella de la persona que t'agrada també té sentiments i que, tot i que la seva relació no sigui responsabilitat teva, no t'hi has de ficar. Aquesta tercera persona no té cap culpa de res i se li podria fer molt de mal. Intenta no quedar-te en mig d'un conflicte que en realitat no et pertany, ja que també en podries sortir perjudicat/da.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: