Així és la caravana valorada en més de 2 milions de dòlars de la Jennifer Lopez

per Redacció, el 14 de setembre de 2022 a les 06:00
Després del confinament que vam viure l'any 2020 a causa de la covid-19, han estat moltes les persones que han optat per comprar-se una caravana per gaudir de la naturalesa durant el seu temps lliure.

De fet, algunes celebritats s'han unit a aquestes tendències i una de les últimes en comprar-se una caravana ha estat Jennifer Lopez i l'ha batejat com a Baby Girl. La caravana ha estat dissenyada pel fabricant de vehicles recreatius Anderson Mobile Estates i està valorada en més de dos milions de dòlars.


Com tot el que té Jennifer Lopez, la caravana és increïble. Té 115 metres quadrats i dues plantes. Els mobles estan dissenyats a mida i els materials són de primera qualitat. La vivenda està pensada perquè hi dormin dues persones, però hi caben moltes més.
 

A la planta de baix hi ha una sala d'estar enorme on cabrien unes 20 persones. També hi trobem un despatx, un lavabo i la cuina. La segona planta s'obre fàcilment prement un botó i allà s'hi troba una altra sala d'estar i el dormitori principal amb un llit gegant. A més, aquest llit es pot convertir en un sofà de cuir en forma de U on cabrien fins a 12 persones. També hi ha un escriptori, un lavabo i una zona de bar.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: