AuronPlay expulsa a aquest streamer de TortillaLand per una sèrie de comentaris masclistes

per Redacció, el 14 de setembre de 2022 a les 06:00
Jabu06 és un streamer que compta amb gairebé 60.000 seguidors a Twitch. Recentment, ha estat expulsat del servidor de TortillaLand2 per fer una sèrie de comentaris masclistes i inapropiats cap a Mayichi, una de les creadores més populars de la plataforma.

Tot va passar durant un directe de TortillaLand2, on Mayichi va demanar a Jabu que l'ajudes a fer que no s'escapés l'ocell ficant-lo al balcó i ell va respondre: "Jo te'l fico on tu vulguis". Els comentaris incòmodes van seguir amb frases com "tant de bo agafar-la a ella" i d'alguns més implícits. La cara d'incomoditat de Mayichi era evident i els clips del moment van ser difosos a les xarxes socials.


Davant d'aquesta situació, AuronPlay va decidir expulsar-lo del servidor durant 10 dies. "Es va prendre una confiança que no tenia cap mena de sentit (...). Em vaig sentir fins i tot incòmode jo veient el clip", va dir per argumentar la seva decisió.

Després de tot el que va passar, Jabu es va disculpar amb Mayichi, tant personalment com a través de les xarxes socials. "En el seu moment no li vaig veure la gravetat, però des de fora sí", va comentar Jabu en un tuit. Mayichi, d'altra banda, va demanar als seus que deixessin d'enviar missatges d'odi al streamer.

   
@felixjaldin MAS COMO MAYICHI ❤️ #parati #mayichi #tortillaland2 ♬ Surrender - Natalie Taylor
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: