Què se sap sobre l'assassinat del jove raper PnB Rock?

per Redacció, el 13 de setembre de 2022 a les 23:29
Tragèdia en el món de la música. El raper nord-americà Rakim Allen, més conegut com a PnB Rock, va ser assassinat a trets en un restaurant de Los Angeles. Concretament el Roscoe's House of Chicken 'N Waffles. Segons expliquen els mitjans dels EUA, un home es va apropar a Allen i la seva parella i els va demanar les joies. En el moment que aquest s'hi va negar, els va tirotejar i va fugir.

Asassinat en un restaurant


El reclam de l'assassí, segons apunten les primeres informacions policials, hauria estat una publicació a Instagram de la parella de PnB Rock que mostrava la seva ubicació. Poc després de publicar l'story, l'autor dels fets es va presentar el local i va acabar assassinant el raper. Segons diversos testimonis, l'assassí es va dirigir directament a PnB Rock i no va fer mal a ningú més. Això fa creure a la policia que el crim podria ser premeditat i per això hi ha damunt la taula diverses hipòtesis.
 


Els serveis d'emergències no van poder salvar la vida d'Allen, que va morir 45 minuts després del tiroteig, de camí a l'hospital. Les autoritats segueixen buscant el responsable del tiroteig, que es va endur alguns dels objectes del raper després d'haver-li disparat diverses vegades. 

"Estem comprovant l'àudio de l'enregistrament de les càmeres de seguretat per a determinar exactament quines van ser les paraules que van intercanviar abans del succés i identificar al tirador", va explicar Kelly Muniz, agent del Departament de Policia de Los Angeles.

Considerat un dels millors rapers joves



Considerat com un dels millors rapers joves dels Estats Units i membre d'una generació nova que està renovant la indústria -havia arribat a col·laborar amb artistes multidisciplinaris com Ed Sheeran-, PnB Rock se suma a la llista de cantants del gènere que han mort a una edat molt jove. Molts d'ells eren companys, amics i col·laboradors del mateix Allen: Lil Peep, XXXTentacion, Juice WRLD, Pop Smoke o Mac Miller. El cantant havia publicat aquest passat diumenge la seva darrera cançó, Luv Me Again. Els seus canals d'Spotify, iTunes i YouTube acumulen centenars de milions de reproduccions de les seves cançons.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: