Retiren i demanen no consumir aquestes crispetes

per Redacció, el 14 de setembre de 2022 a les 08:24
Alerta alimentària per unes crispetes de supermercat que, entre altres comunitats, han estat venudes a Catalunya. Es tracta del producte de la marca Dia, que conté proteïnes de llet que poden ser perjudicials per als al·lèrgics a la llet, però, en canvi, el component no apareix en l'etiquetatge de la bossa.

És per aquest motiu que l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN), que depèn del ministeri de Consum del govern espanyol, ha demanat que els al·lèrgics a la llet no consumeixin el producte mentre que per a la resta de la població no comporta cap risc de salut.

 
L'alerta, segons ha explicat l'AESAN, l'han donada les autoritats sanitàries catalanes. El nom del producte és "SNACK MANIAC!. Palomitas con sal", el lot afectat és el 22213 i la data de consum preferent és el 31 de gener de 2023. La informació ja ha estat proporcionada a les autoritats pertinents perquè procedeixin a la retirada del producte de tots els canals de comercialització.

De totes maneres, com a mesura de precaució, es demana a les persones al·lèrgiques a la llet que puguin tenir el producte a casa seva que no el consumeixin. El producte també ha estat distribuït a Andalusia, l'Aragó, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Extremadura, Galícia, Madrid i el País Valencià.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: