Britney Spears genera polèmica parlant sobre altres famoses i els seus cossos

per Redacció, el 15 de setembre de 2022 a les 06:00
Britney Spears s'ha apoderat de les seves xarxes socials i ha provocat que molta gent demani la seva retirada immediata. Sembla que la cantant no té pèls a la llengua i ha aparegut per desfogar-se i dir tot el que pensa.
 

Tot va començar amb unes declaracions estranyes on criticava a estrelles de la música pop com Christina Aguilera i Selena Gómez i, fins i tot, es mostrava en contra dels seus propis fills. Als seus seguidors no els han agradat gens els missatges que està publicant i molts d'ells s'han posicionat en contra seva.
 

Entre els diversos atacs que ha fet la cantant destaca el post on assenyalava que les seves ballarines eren massa primes en comparació a les de Christina Aguilera. Fins i tot va acompanyar el text amb una foto que deia el següent: "He descobert que només hi ha una manera de veure't prim/a: sortir amb gent grassa".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)


Christina Aguilera ha deixat de seguir a Britney a les xarxes socials.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: