patrocinat

5 consells per ser actor o actriu de cine i tv

per Redacció, el 15 de setembre de 2022 a les 06:00
Algun cop has somiat amb ser actor o actriu i protagonitzar alguna de les teves sèries preferides? Doncs no et perdis aquests 5 consells per ser actor o actriu de cine i tv, i l'escola on formar-te (amb un sorteig!)
 


T’han agradat aquests consells? Tots ells ens els han xivat l’equip docent d’Estudi Karloff
 

A l’Estudi Karloff aprendràs a interpretar amb seqüències de sèries i pel·lícules, jocs i exercicis d'improvisació, personatges, descobriràs el món de la publicitat i t’enduràs escenes editades i rodades professionalment que et serviran pel teu videobook! Ah, i a més a més, tindràs masterclass gratuïtes de professionals del sector i al final de curs t'enduràs les fotografies d'una sessió professional!

Aquest curs 2022-2023 ofereixen 3 tipus de formació extraescolar: un curs anual (d’octubre a juny) i dos intensius - un per Setmana Santa i un a l’estiu-. I tots tenen nivell d'inicació (per si és la teva primera vegada) i avançat (per si ja has fet interpretació a altres llocs).

Per la formació anual (que comença aquest octubre) pots triar entre 8 grups diferents! Fan classes de 2,5 hores la setmana, i tenen grups de dimecres a divendres per les tardes i dissabtes als matins. I si ets de fora Barcelona tens molts bons horaris per poder anar amb transport públic!

Si tens entre 13 i 24 anys i t'agradaria formar-te a l'Estudi Karloff, omple aquest qüestionari sense cap compromís i es posaran en contacte amb tu. A més, fent el qüestionari entraràs a un concurs per GUANYAR UN MES DE CLASSE GRATUÏT! Aprofita aquesta oportunitat!

Si vols estar al dia de tots els cursos que fan, pots seguir-los al seu insta @estudikarloff, tik tok @lakarloff o escriure'ls un mail a joves@estudikarloff.com o visitar la seva web.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: