Què és la tècnica sexual del "pegging"? La provaries?

per Adolescents.cat, el 18 de setembre de 2022 a les 08:12
El “pegging” és un acte sexual practicat, habitualment, per una dona i un home heterosexuals. Fins aquí podries pensar que ja ho coneixes i que és el que has vist més sovint. Ara bé, en el “pegging” és la noia qui penetra analment al noi amb l’ajuda d’un “dildo” amb un arnés. 

Aquesta és la definició oficial del “pegging”, però ara aquest concepte també s’utilitza d’una forma més àmplia. Actualment s’utilitza aquest terme per referir-se a les relacions sexuals heterosexuals on les noies assumeixen un paper més dominant.


Tornant a la definició estricta del “pegging”, val a dir que durant molts sengles el sexe anal ha quedat molt marginat per part de les persones heterosexuals, però la realitat és que a molta gent li produeix plaer i això és més que suficient! És igual quina sigui la teva orientació o identitat sexual, tots i totes tenim receptors de plaer anal.

Si practiques el “pegging” recorda que la higiene i la salut sexual son importantíssims! Assegura’t que les joguines sexuals estan ben netes abans d’utilitzar-les!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: