Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid tenen una relació?

per Redacció, el 15 de setembre de 2022 a les 06:00
Leonardo DiCaprio i Camila Morrone van fer pública la seva ruptura a principis d'aquest setembre. Va ser aleshores quan el rumor de què l'actor només surt amb noies de menys de 25 anys es va tornar a confirmar, ja que la relació va acabar poc després que Camila complís aquesta edat.

Ara, però, l'actor ha estat vist amb Gigi Hadid i podria ser l'excepció a aquesta regla no escrita. I és que la model nord-americana té 27 anys, una edat que cap de les parelles de l'actor ha assolit mai. Les imatges d'ells dos s'han pogut captar durant la Fashion Week de Nova York, un esdeveniment que reuneix a moltes celebritats i han estat publicades al mitjà 'Daily Mail'.

 
Això sí, com explica Page Six, sembla que s'estan prenent la relació amb calma i, per ara, res és oficial. Tot i això, és evident que entre tots dos hi ha molta química i que l'amor pot estar sorgint.


Qui és Gigi Hadid?


El seu nom real és Jelena Noura Hadid i és filla de Yolanda Foster, model holandesa, dissenyadora i una celebritat televisiva gràcies a la seva participació en el reality 'The Real Housewives of Beverly Hills'. Gigi també va aparèixer al reality, però el que realment destaca de la seva carrera és que, segons la revista Forbes, és una de les models millor pagades del món.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)


Gigi és amant de l'esport i va ser capitana de l'equip universitari de voleibol. La seva mare li va inculcar la passió per la moda, igual que als seus dos germans. Pel que fa a l'amor, la seva relació més important va ser l'exmembre de One Direction, Zayn Malik.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: