L'habilitat que necessites per superar tots els conflictes de la teva relació

per Redacció, el 13 de febrer de 2024 a les 06:00
En les relacions de parella és normal que apareguin conflictes. Alguns són més difícils de gestionar que d'altres, però els problemes tard o d'hora apareixen. El que realment importa és com es fa front a la situació i el psicòleg Dave Smallen ha compartit l'habilitat que necessites per no deixar que cap adversitat acabi amb la teva relació.

Es tracta de mantenir activa la capacitat de resposta, ja que aquesta "ens ajuda especialment a cultivar la proximitat i la confiança de la intimitat al respondre amb comprensió, validació i cura quan l'altra persona s'obre i comparteix pensaments, sentiments i experiències vulnerables". Aquesta habilitat, inevitablement, incrementa la qualitat de les relacions a llarg termini i la salut mental personal.


El mateix especialista explica que les persones que senten que les seves parelles romàntiques són receptives, experimenten una major salut física a llarg termini. A més, ajuda a reduir afectacions psicològiques com l'ansietat i l'estrès, ja que aquesta conducta genera molta tranquil·litat.

Això sí, cal tenir en compte que no és suficient amb escoltar a la teva parella, sinó que és necessari que també comuniquis amb èxit aquesta comprensió i cura. La pròxima vegada que la teva parella s'obri emocionalment, prova de mostrar-te receptiu i verbalitza que l'estràs entenent i que pot comptar amb tu.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: