Boicot contra els concursants d'OT? Aquesta exconcursant en parla

per Redacció, el 16 de setembre de 2022 a les 06:00
Mai Meneses, coneguda artísticament com a Nena Daconte, va ser la primera expulsada de la segona edició d'"Operación Triunfo". Després de molts anys, la cantant i compositora s'ha atrevit a explicar la seva experiència dins la indústria musical en el seu llibre "Tenia tanto que darte".

La seva carrera va començar quan va sortir d'Operación Triunfo. L'any 2005 va autoeditar el seu primer disc "He Perdido Los Zapatos" juntament amb Kim Fanlo i temes com "Idiota" o "En que estrella estará" es van convertir en èxits. Tot i això, en el llibre explica que no va encaixar bé ser la primera expulsada del programa i admet que potser se li va quedar un bon trauma, "tot i que aleshores feia bromes amb els meus companys: 'Ja veuràs quan li expliqui als meus nets que he sigut telonera dels nois d'OT'".

 

La cantant explica també que en aquella època ser un 'triunfito' no estava ben vist i que "la resta de la indústria ens mirava per sobre de l'espatlla com si no tinguéssim talent". Sembla que, fins i tot, alguns artistes i emissores de ràdio van signar un pacte acordant que només sonaríen 7 artistes del programa. Ella, però, va superar aquest obstacle formant un grup i incorporant un nom nou per a la indústria.

 

A part d'això, Mai va confessar en una entrevista amb EFE que va estar abusant de les drogues durant un temps i que la seva malaltia mental ha definit els seus últims dotze anys. Els metges encara no li han sabut diagnosticar el que té, ja que cada metge li dona un diagnòstic diferent. Segons explica, el més proper és el trastorn de personalitat i donar amb la medicació adequada ha estat un procés complicat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: