El crim de la Guàrdia Urbana tindrà sèrie a Netflix i ja se sap qui la protagonitzarà

per Redacció, el 16 de setembre de 2022 a les 07:57
La minisèrie de Netflix sobre el crim de la Guàrdia Urbana ja té actors. La plataforma ha anunciat aquest dijous que Úrsula Corberó farà de Rosa Peral a la ficció, que es dirà El cuerpo en llamas. Quim Gutiérrez serà Albert López en un repartiment que completaran José Manuel Poga i Isak Férriz. "Inspirada en una història real plena de misteri, violència i escàndols sexuals produïda a Barcelona el 2017", anuncia la plataforma.

Els creadors de la sèrie Intimidad, un altre èxit de la plataforma, formaran part de l'equip tècnic de la nova ficció amb Jorge Torregrossa al capdavant, que dirigirà la minisèrie amb Laura Mañá (responsable de diversos films de renom, com Clara Campoamor, La vida empieza hoy, el film de Frederica Montseny o Te quiero, imbécil).


Segons va anunciar fa setmanes la mateixa multinacional, la minisèrie enfocarà la trama en la investigació dels Mossos d'Esquadra que va treure a la llum "una xarxa de relacions tòxiques, enganys, escàndols sexuals i violència entre diversos agents policials de Barcelona". La gravació arrencarà la setmana que ve per Barcelona i diversos municipis catalans.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: