Així és el 'Ken humà' després de gastar-se 70.000 dòlars en operacions estètiques

per Redacció, el 29 de setembre de 2022 a les 06:00
David Kosir és un jove de 27 anys que s'ha tornat viral pel seu físic. Es defineix a si mateix com al "Ken humà" i s'ha gastat uns 70.000 dòlars en operacions estètiques per assemblar-se el màxim possible al noi de la Barbie.

El procés va començar l'any 2019, quan es va sotmetre a diverses operacions per donar volum als seus llavis, galtes, mandíbula i mentó. "Realment no tenia plans originalment, però mai em va agradar gaire el meu nas, així que sempre vaig saber que volia fer-ho", va explicar el jove a 'Kennedy News'.

 
@plasticbotchedboy Day 1 down, very exciting times #turkeyteeth 😬 #chompers ♬ Running Up That Hill (A Deal With God) - Kate Bush

Tot i haver-se injectat àcid prèviament, va ser fins al maig del 2021 quan va realitzar la seva primera operació permanent amb una rinoplàstia. Més tard, es va posar facetes tant a les dents superiors com a les inferiors. I, com que el cabell se li havia deteriorat a causa dels tints, va decidir viatjar a Turquia per fer-se un trasplantament.

 
@plasticbotchedboy turkey adventure continues #part2 #plasticsurgery ♬ Roman's Revenge - Nicki Minaj

Sembla que al febrer se sotmetrà a cinc cirurgies facials més, possiblement les últimes: estirament d'ulls de guineu, blefaroplàstia superior i inferior (reducció de parpelles), estirament de templa i galtes, i transferència de greix a nombroses àrees de la cara. "No crec que hi hagi gaire més que vulgui fer després de la meva propera ronda". "Però mai no diguis mai, definitivament podria trobar alguna cosa més que em vulgui fer".
 
@plasticbotchedboy 3 month mark yall… still strugglin #hair #surgery ♬ I dont know Nobody knows - KidKrow

Kosir confessa que el seu rostre ha canviat tant en aquests últims anys que no és capaç de reconèixer-se en fotos antigues: "No em reconec mirant fotos antigues. És estrany, són emocions trobades. En realitat, no odio com solia lluir, puc apreciar les dues estètiques que he tingut".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: