La sala Razzmatazz, en una imatge d'arxiu | ACN / Cillian Shields

Els Mossos investiguen una punxada a una noia a Razzmatazz

La sala Razzmatazz, en una imatge d'arxiu | ACN / Cillian Shields
per Redacció, el 19 de setembre de 2022 a les 06:00
Els Mossos d'Esquadra investiguen una punxada a una noia la sala Razzmatazz de Barcelona. Segons han explicat els mateixos agents de la policia catalana a Betevé, els fets van tenir lloc el passat dimecres a la nit.

La punxada es va produir al braç, segons el relat de la noia als agents que la van atendre. Ella mateixa va denunciar els fets als Mossos, que ara s'encarrega de la investigació. És una nova agressió química a Catalunya, després de les desenes que es van produir a l'estiu.


La jove també ho ha denunciat a través de Twitter, on ha explicat què va passar exactament. Ella mateixa va notar "que algú se li aproximava per l'esquena, se situava darrere" i, allà, va notar la punxada. Primer va pensar que no era res i després va començar a notar "com se li dormia el braç". Els dirigents de la sala Razzmatazz també estan investigant els fets a nivell intern per aclarir com es va tractar la jove.

 





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: