Arriba el «mode invisible» a WhatsApp: què és i com activar-lo

per Redacció, el 19 de setembre de 2022 a les 06:00
Estar connectat sense que els altres ho vegin: aquesta és una de les últimes opcions que WhatsApp ha posat en funcionament en la seva versió beta. És a dir, de moment aquesta funcionalitat es troba en fase de proves i no està disponible per a tots els dispositius.

Per activar l'opció i que no es mostri que estàs "en línia, cal que tinguis la versió beta (versió de proves), sinó encara no la podràs utilitzar.

Com activar-la?


En cas de tenir la nova versió i voler ser "invisible" a WhatsApp, has de:

Anar a configuració, entrar a l'apartat "compte", després a "Privacitat", clicar sobre "Hora d'última vegada". Un cop fet, a l'apartat "qui pot veure quan estic en línia" s'ha de seleccionar "igual que l'hora de l'última vegada".

Amb aquests passos, aconseguiràs poder connectar-te i parlar per WhatsApp sense que els teus contactes sàpiguen que estàs "en línia".


Com aconseguir la versió beta de Whatsapp?


La versió beta és una versió de prova de l'app que s'utilitza per testejar les novetats abans de posar-les en marxa en tots els dispositius. Fins fa poc, aquesta versió es podia descarregar des del web de Whatsapp, però ja s'ha arribat al nombre màxim d'usuaris avaluadors, i per tant, s'han limitat les descàrregues.

De totes maneres, tingueu o no la versió beta, WhatsApp ja ha avisat que aquesta funcionalitat estarà disponible d'aquí poc per a tots els usuaris.
[intex2]
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: