Logotip de Adolescents.cat

Què està passant amb Cara Delevingne?

per Redacció, el 19 de setembre de 2022 a les 06:00
Preocupació per Cara Delevingne. L'actriu i model va fer saltar les alarmes fa uns dies, després que se la veiés a l'aeroport de Los Angeles comportant-se d'una manera estranya.

La preocupació va anar a més a finals de setmana, quan es fan filtrar imatges de Margot Robbie plorant després de visitar Cara Delevingne a casa seva.

 

Persones properes a la model han explicat a TMZ que l'actriu ja fa temps que té problemes amb les drogues, però que ara han anat a més i que pensen que és indispensable que vagi a rehabilitació.


La seva família i amistats volen que comenci immediatament un programa que inclou teràpia psicològica i també tractament per abús de substàncies. Segons el mateix mitjà, Cara Delevigne no s'oposa a rebre tractament, però els està donant llargues i els seus problemes van a pitjor.

De fet, aquests darrers dies la model no ha acudit a compromisos importants com ara la Setmana de la Moda de Nova York, on havia de presentar la seva nova col·lecció de roba dissenyada en honor a Karl Lagerfeld.

Tampoc va anar als Premis Emmy als quals estava convidada per la seva interpretació a la sèrie Only murders in the building.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: