Logotip de Adolescents.cat

Aquesta famosa cantant regala 10.000 dòlars a un fan en un dels seus concerts

per Redacció, el 19 de setembre de 2022 a les 06:00
Anar a un concert d'una de les teves artistes preferides i a més guanyar 10.000 dòlars. Això és el que li va passar l'altre dia a un dels assistents al concert de Karol G del Madison Square Garden de Nova York.

En cada show del seu Strip Love Tour la cantant fa pujar 4 persones a l'escenari, els posa a prova ballant els seus temes i premia el millor amb 1.000 dòlars. En aquesta ocasió, però, l'artista va decidir multiplicar el premi i donar 10.000 dòlars al guanyador per "haver-ho donat tot". Aquí podem veure una foto del noi amb cara de felicitat total: El passat 6 de setembre La Bichota va començar el seu Strip Love Tour, una esperada gira en què recorre diversos països mostrant els seus nous temes i balls amb una posada en escena increïble.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: