Bitllets per 18 euros Barcelona-Madrid: així és la nova companyia de trens low cost

per Redacció, el 19 de setembre de 2022 a les 06:00
Més bitlles de tren low cost. La companyia Iryo estrenarà el seu servei d'alta velocitat a la línia Barcelona-Madrid el pròxim 25 de novembre. Es convertirà, doncs, en la tercera companyia a fer aquest recorregut, juntament amb Renfe i Ouigo.

Els bitllets ja es poden comprar i tenen preus a partir de 18 euros per trajecte. Com sempre passa, però, els preus varien en funció de les dates i els dies i de vegades s'encareixen per sobre dels 60 euros.


Tot i això, Iryo ha anunciat que farà una campanya inicial de descomptes i que es podran trobar bitllets fins i tot per sota dels 18 euros.

La principal novetat d'Iryo és la flexibilitat, amb 4 tarifes diferents, alguna de les quals permetrà canvis il·limitats de data i hora del viatge.


Està previst que la companyia ampliï els seus recorreguts i ofereixi nous destins, tot i que encara no se sap quan.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: