La famosa polèmica entre aquesta parella de famosos tindrà pel·lícula

per Redacció, el 20 de setembre de 2022 a les 06:00
El judici per difamació entre Johnny Depp i Amber Heard ha donat molt a parlar durant aquests mesos. I és que el conflicte entre aquesta exparella s’ha convertit en un dels processos legals més mediàtics del segle XXI.

Tot i que encara no ha acabat el procés legal, ja està en producció la seva pel·lícula “Hot Take: The Depp/Heard Trial”. Com informa Variety, la intenció és estrenar el film el 30 de setembre del 2022 i per això, com ha explicat el director de contingut de Tubi, s’ha decidit agilitzar el procés: "S'ha accelerat el projecte per capturar una versió oportuna d'una història que es va convertir en part de l'esperit cultural, pintant una imatge única del que van veure milions de persones durant l'estiu".

 

L’esperada pel·lícula està dirigida per Sara Lohman i estarà disponible a Tubi, una plataforma de transmissió gratuïta estatunidenca. Els protagonistes seran Mark Hapka, interpretant a Johnny Depp, i Megan Davis, interpretant a Amber Heard.  El repartiment també comptarà amb Melissa Marty, com l’advocada de Depp i Mary Carrig com l’advocada de Heard.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: