Què és la soft girl era i per què està triomfant a TikTok?

per Redacció, el 20 de setembre de 2022 a les 06:00
La "soft girl era" ha començat i a TikTok ho està petant. Molts la reconeixen com l'evolució de la "villain era" i està triomfant amb hashtags com #softgirlaesthetic i #softgirlera.

La "villian era" es va viralitzar a principis d'any i feia referència a una alliberació dels cànons de bellesa. Es tractava de deixar de ser el que els altres volen que siguem i rebutjar l'estereotip de "noia bona". Implicava començar a ser més dura per poder trencar a tot allò establert i deixar de costat la part més tendre i dolça.

 
@ocean.basics Soft girl part 1 #fypage #aesthetic #fypage #softgirlaesthetic #fypvirall ♬ original sound - ✰60𝐤_𝐂𝐨𝐨𝐤𝐢𝐞.𝐯𝐢𝐛𝐞𝐬~

En canvi, la "soft girl era" ens convida a abraçar la nostra part més vulnerable i mostrar-la sense por. Aquesta tendència, però, implica una cosa: netejar cercles. És a dir, deixar enrere a tota aquella gent que ens fa el dia a dia una mica més difícil i ens fa estar constantment alerta. Ha arribat l'hora de dir adeu a les amistats tòxiques!

 
@yenlinhlee #aestheticoutfits #softgirl #pourtoi #fyp ♬ original sound - Jo

Si vols endinsar-te en aquesta "soft girl era" has de començar per la roba i el maquillatge, ja que és la manera d'exterioritzar l'energia "soft girl". L'outfit ha de tenir el màxim de colors pastel possible i el maquillatge ha de comptar amb tons lluminosos i suaus.
 
@styledbysoleil which is your fav? 🌷 #softgirl #fashion #outfitinspo #outfitideas #CODAduets #fyp #softgirlaesthetic ♬ credit to thalia.barnes - alycia the don

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: