Una model revela que ha estat l'amant d'aquest famós cantant casat

per Redacció, el 20 de setembre de 2022 a les 10:16
El cantant de Maroon 5 Adam Levine i la model Behati Prinsloo es van casar el 2014 i des de llavors són una de les parelles de famosos més consolidades de Hollywood. És per això que les declaracions de la model i influencer, Sumner Stroh, han sorprès i molt.

Què ha passat? Fa unes hores Sumner Stroh ha publicat un TikTok al seu perfil explicant que havia tingut una relació d'un any amb Adam Levine mentre ell estava amb Behati Prinsloo.

 


"En aquell moment jo era jove, ingènua i, francament, em vaig sentir explotada. No estava en l'escena com ho estic ara, així que definitivament vaig ser molt fàcil de manipular", explica la model.


 
@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh


En el vídeo també mostra captures de pantalla amb missatges que ella i el cantant de Maroon 5 s'enviaven. Com ara un on es pot llegir: "Ets espectacularment sexy".

Però aquí no acaba tot, la model també explica que Adam Levine la va obrir fa poc per comunicar-li que estava esperant el seu tercer fill amb Behati Prinsloo i, atenció, li va preguntar si li podria posar el seu nom!

"Pregunta seriosa. Tindré un altre bebè i realment vull posar-li Sumner. Et sembla bé? Ho dic de veritat" es llegeix en el missatge d'Adam Levine.

En el vídeo, la model també confessa que ha decidit explicar-ho tot ella abans que algú altre ho fes públic. I és que, pel que sembla, algun dels seus amics ja havia intentat vendre aquesta informació a diversos mitjans de comunicació i revistes del cor.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: