Què són les pink flags en una relació i per què cal detectar-les a temps?

per Redacció, el 24 de setembre de 2022 a les 06:00
Fins ara coneixíem les red flags i les green flags en una relació. Les primeres són els senyals de comportaments tòxics i, les segones, són indicis de què l'altra persona és una bona parella. Però també existeixen les pink flags i, a continuació, t'expliquem què són i què fer amb elles:

Damona Hoffman, l'assessora de relacions d'OkCupid, explica que "les pink flags són indicadors subtils de què potser tu i l'altra persona no sou del tot compatibles". No són fàcils de detectar, ja que no són tan greus com les red flags, però és important identificar-les per tal que no s'agreugin.


"Les pink flags són el tipus de senyals d'advertència de què es pot parlar o passar per alt fins que es converteixen en vermelles", explica Hoffman. "Si no es gestionen bé, pots convertir les pink flags en motius de ruptura quan simplement van néixer com a diferències subtils que podrien haver-se solucionat parlant les coses".

Tenir valors molt diferents, no tenir una opinió pròpia, no mostrar interès per com li ha anat el dia a l'altra persona, tenir un llenguatge d'amor diferent... es tracta de pink flags que molts cops passen, fins i tot, desapercebudes, però que poden estar dient molt sobre com serà la vostra relació. Són petites coses que poden molestar, però que no són clars indicadors de què la relació no funcionarà,


De fet, les pink flags poden ser normals al principi de la relació, però pensa-ho: el dia demà vols estar amb una persona que et dona la raó en tot i que no s'interessa pel teu dia? Segurament no, i per això és important detectar els senyals a temps. La majoria de pink flags es poden superar si es parla amb l'altra persona, però cal fer-ho abans que es converteixin en red flags.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: